sanering

Förutom att jag suttit i "min trädgård" nästan hela dagen så har jag även gjort en STOR insats. Mitt rum har de senaste månaderna sett ut som om en tornado gått därinne. Det enda positiva var att jag kunde se vilka kläder jag haft för 20 dagar sedan. Det var bara att räkna på stolen till 20?!?!?!

Nu är det gudagott i rummet. Doftar ljuvligt, kläderna där de ska vara och sommarskorna står på rad. Ja ja - det är faktiskt så att jag har så många skor att jag måste dela in dem i säsonger.
Och det är angenäma problem.

Saneringen innebar också att jag faktiskt hittade saker som varit helt borta i flera månader. Bara det är ju ett fantastiskt bonus.

Nu är jag så lycklig i min städsjäl

lugnet

Det är alldeles vindstilla, knappt mörkt och det doftar ljuvligt. Klockan är snart 02.00 och jag sitter i mitt köksfönster som är vidöppet. Lite fuktigt - men jag har alltid inbillat mig att det är bra för hyn. 
 
Jag har semester - en välbehövlig sådan - och livet ter sig så gott så gott. Nu just nu - känner jag att jag vill skriva - bara för att skriva. Inte för att jag måste, utan bara för att jag helt enkelt vill.
Dessa nätter och även dagar, är något av de bästa man kan tänka sig. När sommaren är ny och grönskan fortfarande inte är för mycket. Utan så där fantastisk vacker. Du som  läser och ler - vet vad jag menar, eller hur?
 
I mitt glas har jag hällt upp ett Shirazvin och jag har tänt en cigarr. Det är njutning på hög nivå. Lugnet och stillheten har börjat infinna sig i min kropp och i min hjärna. Det märks att jag snart varit ledig i en vecka. 
Bättre än så här kan det knappast bli.
 

RSS 2.0