positivt tänkande.

Det var så här att min käraste läckraste Stockholmsväninna var på föreläsning i Globen tillsammans med sin 21-årige son. Jo jo - inte dåligt tycker jag, när mor och son kan gå på samma föredrag. Det handlade om coaching och försäljning - ja ni vet sådant där som man till mans behöver lite då och då. Föreläsaren "herr amerikan någonting" pratade och coachade och peppade om hur man skulle använda sig av bland annat positivt tänk. Allt medan åhörarna nickade, så också den häftiga väninnan. Positivt tänk och som förälder skulle man förmedla detta till sina ättlingar. Halleluja!

Mr American rekommenderade sin CD, till det fascila priset av 600 kronor. Köp den och lär dig ännu mer om peppning, säljteknik, coaching och positivt tänkande. Föreläsningen är över och väninnan promenerar ut med sin stilige son. Som säger. - Mamma jag ska köpa CD:n. Varpå den kära modern svarar: - Nä men är inte det lite väl dyrt att köpa den.

Så var det med det positiva tänkandet. Nu ska det erkännas att direkt efter att hon avlagt denna kommentar kunde hon ha bitit sig i läppen. Men nu gjorde hon inte det - utan lärde sig istället en hel del. Säkerligen mycket mer än vad hon gjorde under föreläsningen.  Och det får bli denna lilla texts sensmoral!

Kommentarer
Postat av: cissi

Sv:tack desamma

2009-10-10 @ 19:38:47
URL: http://lillacissis.blogg.se/
Postat av: Stockholms vänninan

Ja det händer ju att man talar innan man tänker!!!

:-)

2009-10-10 @ 19:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0