Vår & Bankett

Jag tror - eller rättare sagt jag är övertygad om att våren kom till Stockholm idag. Solen värmde gott och trots lite blåst och tre plädar runt om mig så njöt jag STORT! JÄTTESTORT! Och när solen skiner så ler stockholmarna - jo du läser rätt - de LER! Och kan till och med ibland - men bara ibland prata med brevidsittande på utecaféerna. Det är STORT! Annars de där fem -sex månaderna om året så lever man i en i en bubbla och när den då spricker så vaknar allt till liv.

Nu är det så att jag om en månad ska på STOR BANKETT! Jag lovar att återkomma undervägs om mer information. Dressen är snart fixad nu är det bara de där småattiraljerna till som ska inhandlas. Jesses vad roligt det är.

På tal om de små sakerna - så inköpta jag förra sommaren ett par skor med STORT S! Alltså de var så vackra så tjusiga och så Daisy. Men det blev ett stort hål i kassan och jag fick snåla hela semestern. Men se det gjorde ju ingenting.....

Häromdagen hade jag dem på mig på en fest och så hände det som inte får hända. En gick sönder. Först blev jag väldigt ledsen, sedan mindre deprimerad och nu - nu är det nästan glömt.


Tunghäfta

På det gym jag går på så råder TOTAL TYSTNAD! Alltså då menar jag TOTAL TYSTNAD! Ja inte så att det inte är dunka dunka musik och så en evinnerlig skratt - och reklamljudande kanal på TVn som skränar hela tiden. Nä inte den sortens tystnad.

Vad jag menar är tystnaden mellan människor. Man säger inte NÅGOT till varandra. Inte ens ett pip! Man ler inte, man pratar inte, man hälsar inte, man nickar inte och man svarar definitivt inte när en kvinna som jag säger något. Då tittar man på henne som om hon vore utsläppt från den värsta av psykiatriska kliniker som kan skådas.

Jag plus två damer till är 50 plus - övriga är 20 plus. Och i den världen - på gymmet - pratar man inte. Inte ens pustar stönar eller suckar om det är jobbiga pass. Nä TOTAL TYSTNAD RÅDER!

Dötråkigt tycker jag. Tänk så mycket behagligare det hade varit om man kunde mötas av ett leende ett skratt eller ett hej.
Så istället så pustar jag lite då och då. Skrattar lite för mig själv och framför allt pratar för mig själv i omklädningsrummet. Snart blir jag väl hämtad av de vite männen =)!

RSS 2.0