gotländsk värme

På Gotland var det kallt och halt och under min långa promerad behövde jag kaffa lite då och då. I en boutique på Adelgatan blev jag rekommenderad Café Ringduvan, som ligger vid Österport, precis utanför muren. Där serverades jag en latte med chocklad och det var ljuvligt gott. Började i vanlig ordning att prata med personalen och träffade på Ina från Helsingborg! Hon var så trevlig. Hade helt enkelt blivit kvar på "ön"! Och älskade det. 

i caféet på Almedalsbiblioteket stötte jag på Rolf K Nilsson, politikern som numera är gotlänning, men som faktiskt också är Helsingborgare. Vi pratade om ditt och datt och så blev jag presenterad för vänner till honom. De hade bott 40 år i Visby! En liten men god lunch intog jag med utsikt över Östersjön. Vackert!
Kopp nummer två intog jag med utsikt över småbåtshamnen. Fast isen ligger tjock och några småbåtar fanns givetvis inte på plats. Jag ville självklart ha "havsutsikt" när jag nu satt där. Men det enda fönsterbord som fanns var upptaget och då tog jag helt resolut min stol till utgången!!! Där satt jag och njöt inomhus av solen - hehe! Och så fick jag min havsutsikt.







Kommentarer
Postat av: Alexandra

god mat :D

2011-02-24 @ 11:27:43
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack fina du! Vad gott och mysigt det där såg ut:) kram

2011-02-24 @ 13:44:59
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sanna

Fina bilder =)

2011-02-24 @ 15:26:11
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tack så mycket :D

är dock trött på väntan av våren :o men åker till New York imorgon i alla fall, där väntar plusgrader :D

2011-02-24 @ 20:56:48
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0