dresscode.

Ni har säkerligen hört det förrut. Men visst är det alldeles bedrövligt hur vi svenskar klär oss när temperaturen börjar gå över 20 grader. Var kommer alla blommiga nylonshorts ifrån, för att inte tala om de hundratals linnen i diverse färger på män och vkinnor i olika åldrar. Det är nästan så man fascineras. Hur kan medelålders män förvandlas till avklädda barn och varför visar kvinnor så till den milda grad nästan hela sig på stan.  

Självklart ska vi njuta av värme och sol. Det är oss skandinaver väl förunnat. Men nakenheten tillhör hemmets lykta dörrar. Var härstammar denna enorma frivolitet ifrån? Är det kanske så att vi vikingar innerst inne är infödingar som om vi inte hade fötts i detta nordiska land, kanske gått nakna dygnet runt!  

Det kan i alla fall inte vara avsaknad av butiker och shoppingställen. Dem har vi gott om i Svealand. Och vi svenskar är inte speciellt dåliga på att shoppa. Men det är nog roligare att köpa mobiler, datorer, bilar och dvd:er än kläder. För det är väl inte smaken det är fel på?!?!



Kommentarer
Postat av: din vännina

Jaaaa, låt oss slippa alla shoppare som är iklädda korta shorts, små linnen eller bikni-bh(!!?) och sandaler. På stranden, absolut men inte i butiker.

Sedan önskar jag dig en fortsatt härlig vistelse i Skåneland.

2009-06-27 @ 22:47:23
Postat av: daisy

Till "din väninna"

Du har så rätt. Undrar bara vem av mina väninnor du är..... du som är kvar i Stockholmslandet? Tror jag!

2009-06-27 @ 22:56:00
URL: http://daisyspekulerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0